INTERVENTII DE URGENTA
grand gaz

ISCIR
CENTRALE TERMICE

grand gaz

periodicitatea si
utilitatea iscir-ului

CE ESTE ISCIR -UL, PERIODICITATEA SI UTILITATEA ISCIR –ULUI

Asemenea instalatiilor de  utilizare a gazelor naturale, legislatia prevede ca la fiecare 2 ani, utilizatorii de centrale termice si cazane de apa, sa efectueze verificarea tehnica a acestora. Interventia se realizeaza cu ajutorul aparatelor de detectie omologate (multimetru, manometru, analizor de gaze, pompa de verificare) si consta in analizarea noxelor emanate de aparat. 

La cererea utilizatorilor ISCIR-ul se poate realiza si anticipat termenului impus de legislatie. Pentru atestarea verificarii ISCIR a aparatelor, inginerii GRAND GAZ vor elibera un buletin de verificare imprimat automat de aparatele de detectie.

Interventia dureaza aproximativ 20 de minute si consta in diagnosticarea parametrilor de functionare a aparatului si eliberarea unui buletin de diagnosticare in care sunt prevazute cantitatile de noxele emanate de aparat.

grand gaz

UTILITATEA ISCIR -ULUI

Prin realizarea procedurii ISCIR, posesorii de centrale termice sunt informati in timp util despre uzura aparatului astfel incat pot lua decizii eficiente de reparare, mentenanta sau inlocuire a acestora, inainte de apartitia sistemelor de avarie sau chiar defectare neasteptata.

Avand grija de centrala termica veti econimisi bani si energie pentru locuinta dumneavoastra! 

SERVICIUCOST
ISCIR la 2 ani (aparat 24kw)209 lei Tva inclus

*Preturile pot suporta modificari, pentru a afla costul in timp real va rugam sa apelati la serviciile consultantilor nostri la numerele de telefon din pagina de Contact.

grand gaz

Din portofoliul nostru

grand gaz

De ce sa alegi grand gaz?

AUTORIZATI ANRE SI ISCIR

Personalul nostru este autorizat ANRE si ISCIR. Clientii nostri sunt multumiti si revin cu incredere la serviciile noastre. 

GARANTIE PENTRU TOATE LUCRARILE

Oferim clientilor nostri garantia calitatii si a sigurantei pentru fiecare lucrare. Interventii rapide si mentenanta stabilita contractual. 

AUTORIZATII SI ACREDITARI

Detinem autorizatii ANRE si ISCIR, precum si acreditare SRAC pentru serviciile oferite. 

Portofoliu

O parte dintre clientii nostri

grand gaz

Parerile clientilor

0 +

Proiecte finalizate

0 +

Angajati experimentati

0 %

Clienti multumiti

0 +

Acreditari relevante

grand gaz

Ai nevoie de
informatii rapid?

Completeaza formularul si iti vom raspunde in cel mai scurt timp.