INTERVENTII DE URGENTA
grand gaz

MONTAJ SENZORI SI
ELECTROVALVE DE GAZE PENTRU ASOCIATII

grand gaz

NECESITATEA ECHIPAMENTELOR DE PROTECTIE

Ca masura preventiva in a elimina eventualele dezastre produse de scurgerile de gaze, in incaperile in care sunt montate aparate consumatoare de combustibil gazos dar si pe traseul instalatiei de gaz, se monteaza obligatoriu echipamente de protectie formate din senzor si electrovalva. 

Echipamentele de protectie pot fi de diferite tipuri si dimensiuni, cel mai utilizat fiind cel de apartament.

grand gaz

Montarea detectoarelor de gaz pe casa scarii

Raportat la legislatia in vigoare, se impune montarea detectoarelor automate de gaz si pe casa scarii! Montarea detectoarelor si a electrovalvelor se realizeaza numai e catre operatori economici autorizati ANRE precum GRAND GAZ.

grand gaz

De ce sa montati detector si electrovalva:

Rolul pe care fiecare dintre componentele echipamentului il are este de importanta maxima pentru siguranta dumneavoastra si a persoanelor din jur astfel incat senzorul este special conceput pentru detectarea scurgerilor de gaze, iar electrovalva intrerupe automat furnizarea combustibililor gazosi (chiar si in lipsa dumneavoastra).

*NOTA: La actionarea echipamentului de protective individual, NU va fi afectata alimentarea cu gaze a altor instalatii de utilizare, apartamente!

Pentru realimentarea imobilului NU este necesara interventia personalului de specialitate ci doar indeplinirea catorva reguli inainte de actionarea butonului de siguranta montat pe electrovalva:

grand gaz

Din portofoliul nostru

grand gaz

De ce sa alegi grand gaz?

AUTORIZATI ANRE SI ISCIR

Personalul nostru este autorizat ANRE si ISCIR. Clientii nostri sunt multumiti si revin cu incredere la serviciile noastre. 

GARANTIE PENTRU TOATE LUCRARILE

Oferim clientilor nostri garantia calitatii si a sigurantei pentru fiecare lucrare. Interventii rapide si mentenanta stabilita contractual. 

AUTORIZATII SI ACREDITARI

Detinem autorizatii ANRE si ISCIR, precum si acreditare SRAC pentru serviciile oferite. 

Portofoliu

O parte dintre clientii nostri

grand gaz

Parerile clientilor

0 +

Proiecte finalizate

0 +

Angajati experimentati

0 %

Clienti multumiti

0 +

Acreditari relevante

grand gaz

Ai nevoie de
informatii rapid?

Completeaza formularul si iti vom raspunde in cel mai scurt timp.