INTERVENTII DE URGENTA
grand gaz

Service si reparatii centrale termice

grand gaz

Service-ul centralelor termice este acel serviciu de intretinere a functionarii centralei termice

In situatiile in care aparatul are o vechime mare in utilizare sau considerati ca necesita o curatare periodica, puteti apela la constatarea si curatarea componentelor cu solutii profesionale care vor prelungi durata de viata a centralei dumnreavoastra.

Nu recomandam efectuarea unui service prea des intrucat solutiile chimice pot afecta piesele componente si pot dauna aparatului in loc sa il ajute.

grand gaz

Reparatia centralelor termice intervine in situatia in care apar erori pe displayul aparatului sau se constata operarea defectuoasa a acestuia fara ca el sa dea semne de probleme. 

In functie de producatorul centralei termice erorile pot diferi prin urmare va recomandam sa apelati la personal autorizat cu experienta care sa intervina rapid si correct in aparat, fara sa deterioreze alte piese ce nu fac obiectul defectiunii.

In cadrul GRAND GAZ actionam doar cu instalatori si ingineri autorizati si experimentati care identifica cu strictete defectiunile si repara punctual si cu constiinciozitate orice eroare.

Pentru a identifica din timp eventuale incetiniri in functionare sau randament scazut al centralei termice, va recomandam sa efectuati periodic, si ori de cate ori considerati necesar, ISCIRul centralei termice. 

Vizitati pagina ISCIR pentru mai multe informatii sau contactati-ne online sau telefonic pentru a lua cea mai buna decizie.

grand gaz

De ce sa alegi grand gaz?

AUTORIZATI ANRE SI ISCIR

Personalul nostru este autorizat ANRE si ISCIR. Clientii nostri sunt multumiti si revin cu incredere la serviciile noastre. 

GARANTIE PENTRU TOATE LUCRARILE

Oferim clientilor nostri garantia calitatii si a sigurantei pentru fiecare lucrare. Interventii rapide si mentenanta stabilita contractual. 

AUTORIZATII SI ACREDITARI

Detinem autorizatii ANRE si ISCIR, precum si acreditare SRAC pentru serviciile oferite. 

Portofoliu

O parte dintre clientii nostri

grand gaz

Parerile clientilor

0 +

Proiecte finalizate

0 +

Angajati experimentati

0 %

Clienti multumiti

0 +

Acreditari relevante

grand gaz

Ai nevoie de
informatii rapid?

Completeaza formularul si iti vom raspunde in cel mai scurt timp.