INTERVENTII DE URGENTA
grand gaz

INSTALATII DE GAZ

grand gaz

EXECUTIE INSTALATII DE GAZ INTERIOARE SI EXTERIOARe

EXECUTIE INSTALATII DE GAZ INTERIOARE SI EXTERIOARE, COLOANE PE SPATIUL COMUN AL BLOCULUI, INSTALATII SUBTERANE

Instalatiile de gaze se realizeaza in deplina concordanta cu proiectul tehnic al lucrarii. Traseele conductelor sunt pe cât posibil rectilinii si nu se vor intersecta cu obiecte ce pun in pericol functionarea acestora in conditii de siguranta.

grand gaz

Conductele instalatiilor de utilizare se monteaza suprateran

Conductele instalatiilor de utilizare se monteaza suprateran (din otel) sau subteran (din polietilena).

grand gaz

Instalatiile supraterane (din otel)

Deservesc in mare parte alimentarii blocurilor de  locuinte insa se incadreaza si altor tipuri de constructii precum vile, hale, etc. Alegerea tipului de conducta revine exclusiv beneficiarului insa se va tine cont de specificatiile legislatiei in vigoare. Aceste detalii vor fi redate explicit de catre inginerii nostri la momentul expertizarii imobilului ce suporta alimentarea.
Protectia conductelor supraterane se face prin grunduire si vopsire doar ca urmare a verificarii acestora la proba de presiune si etanseitate cu aer.

grand gaz

Instalatiile subterane ( din polietilena )

Exigentele clientilor legate de aspectul cladirilor pot fi  indeplinite prin folosirea acestui tip de conducta.
Tevile din polietilena au culoarea neagra cu dungi longitudinale galbene sau sunt complet galbene si sepozitioneaza in santuri de pamant astfel incat existenta lor nu afecteaza estetic constructiile. Protectia conductelor subterane se face cu tub de PVC, fir trasor pentu identificarea traseului conductei si banda de avertizare pe toata lungimea. Se aseaza pe pat de nisip si se ingroapa la 0.90 cm adancime astfel incat sa nu afecteze alte interventii asupra imobilelor.
Tevile din polietilena nu se monteza in interiorul constructiilor ( bucatarii, camere tehnice, etc ), ele sunt special concepute pentru a fi utilizate in exterior, unde variatiile de temperatura sau greutatea materialelor de constructie ( ciment, dale ) nu ii afecteaza structura.

grand gaz

Coloanele de gaz realizate pe
casa scarilor de bloc

Se realizeaza din teava de otel si se desfasoara pe traseu  vertical pana la ultimul proprietar ce doreste contorizarea individuala, ulterior prelungindu-se pana la ultimul nivel al cladirii. 

Conducta se dimensioneaza intotdeauna pentru asigurarea unui debit optim folosirii tuturor aparatelor consumatoare de gaze naturale. Astfel inginerii nostri vor realiza calcule si masuratori exacte pentru indeplinirea criteriilor de functionare a coloanelor de bloc si respectarea legislatiei in vigoare. 

Protectia coloanelor se face prin grunduire si vopsire doar ca urmare a verificarii acestora la proba de presiune si etanseitate cu aer.

* SFAT: Nu interventiti niciodata asupra instalatiei de utilizare! Orice interventie asupra acesteia se realizeaza numai de personal specializat si autorizat ANRE !
Garantam clientilor GRAND GAZ ca echipamentele si materialele de lucru utilizate sunt in deplina conformitate cu normele in vigoare si nu sunt niciodata reutilizate.

grand gaz

ETAPELE REALIZARII UNEI LUCRARI DE GAZE

Termenul pana la utilizarea instalatiei de gaze este de cca 30 zile insa depinde exclusiv de Operatorul local de distributie a gazelor naturale care este responsabil cu emiterea Avizului de racordare si cu punerea in functiune a lucrarilor ( montarea contorului fiscal ).

grand gaz

RESURSE

Acord asociatie de proprietari / locatari

Acord proprietari instalatie de utilizare

grand gaz

De ce sa alegi grand gaz?

AUTORIZATI ANRE SI ISCIR

Personalul nostru este autorizat ANRE si ISCIR. Clientii nostri sunt multumiti si revin cu incredere la serviciile noastre. 

GARANTIE PENTRU TOATE LUCRARILE

Oferim clientilor nostri garantia calitatii si a sigurantei pentru fiecare lucrare. Interventii rapide si mentenanta stabilita contractual. 

AUTORIZATII SI ACREDITARI

Detinem autorizatii ANRE si ISCIR, precum si acreditare SRAC pentru serviciile oferite. 

Portofoliu

O parte dintre clientii nostri

grand gaz

Parerile clientilor

0 +

Proiecte finalizate

0 +

Angajati experimentati

0 %

Clienti multumiti

0 +

Acreditari relevante

grand gaz

Ai nevoie de
informatii rapid?

Completeaza formularul si iti vom raspunde in cel mai scurt timp.