INTERVENTII DE URGENTA
grand gaz

CALORIFERE

Caloriferele joacă un rol important pentru o casă bine încălzită, montarea acestora fara consultarea in prealabil a unui expert in domeniu va aduce facturi de consum mai mari. 

grand gaz

CALORIFERELE DIN OTEL:

Este cel mai uzual material utilizat. Acestea au devenit alegerea firească a proprietarilor datorită beneficiilor pe care le aduc si a pretului accesibil. Acest material rezistă excelent la temperaturi ridicate, distribuie rapid căldură în casă, sunt ușor de transportat și de montat. 

grand gaz

CALORIFERELE DIN ALUMINIU:

Caloriferele de aluminiu par să fie cea mai echilibrată alegere. Sunt perfecte pentru încălzirea cu agent termic, au o perioadă de garanție mai mare și o durată de viață care atinge 20 de ani. Se încălzesc repede cu un consum rezonabil și vin într-o gamă largă de modele și culori, deci pot fi chiar obiecte decorative, nu doar o instalație.
grand gaz

CALORIFERE DIN FONTA:

Fonta poate încălzi suprafețe mari și rezistă cel mai mult în timp: peste 30 de ani. Acestea nu au probleme cu rezistența la lovituri sau croziune și pot fi folosite cu orice centrală termică ce funcționează la o temperatură redusă. Dar caloriferele de fontă nu pot avea pretenția de a fi aspectuoase. În general sunt greoaie și butucănoase, ceea ce le face și foarte greu de manevrat. Alte dezavantaje includ motive tehnice:

grand gaz

De ce sa alegi grand gaz?

AUTORIZATI ANRE SI ISCIR

Personalul nostru este autorizat ANRE si ISCIR. Clientii nostri sunt multumiti si revin cu incredere la serviciile noastre. 

GARANTIE PENTRU TOATE LUCRARILE

Oferim clientilor nostri garantia calitatii si a sigurantei pentru fiecare lucrare. Interventii rapide si mentenanta stabilita contractual. 

AUTORIZATII SI ACREDITARI

Detinem autorizatii ANRE si ISCIR, precum si acreditare SRAC pentru serviciile oferite. 

Portofoliu

O parte dintre clientii nostri

grand gaz

Parerile clientilor

0 +

Proiecte finalizate

0 +

Angajati experimentati

0 %

Clienti multumiti

0 +

Acreditari relevante

grand gaz

Ai nevoie de
informatii rapid?

Completeaza formularul si iti vom raspunde in cel mai scurt timp.